0
Fudbal

FOTO: FSS

BRAZILCI NE PRESTAJU DA PRIČAJU O ORLOVIMA: Legendarni Kafu hvalio Srbiju pred početak Mundijala! (FOTO)

Objavljeno: 16.11.22 u 23:10

Komplimenti ovakvih velikana podižu samopuzdanje igračima!

Nedelja uoči Mundijala kao da je namenjena za legendarne brazilske fudbalere koji biranim rečima govore o reprezentaciji Srbije. Najpre Kaka, potom Danilo, a danas i čuveni Kafu, svrstali su Orlove među najkvalitetnije timove na prvenstvu.

Brazilski as i nekadašnji bek Milana, Kafu, smatra da će izabranici Dragana Stojkovića Piksija biti tvrd orah za svakog protivnika.

Naša selekcija će takmičenje otvoriti 24. novembra, upravo duelom sa Brazilom.

-Belgija, Danska, Portugal i Srbija, koliko god neverovatno zvučalo. Srbija se plasirala kao prva u svojoj grupi. Igrala je vrlo dobro u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. Ima snažan tim i ne plaši se da igra protiv bilo kog protivnika – kazao je Kafu, koji među najkvalitetnijim ekipama nije izostavio aktuelnog šampiona planete:

FOTO: STARSPORT-Francuska će takođe biti vrlo jaka, kao što je bila i na prethodnom Svetskom prvenstvu. Dolazi sa krunom aktuelnog šampiona sveta i boriće se da je odbrani. Biće jedan od najvećih izazova za pobediti.

Legendarni as veruje da je Brazil sposoban da prekine negativan niz i osvoji šestu titulu svetskog prvaka u istoriji.

-Ovo je odlična prilika da se prekine evropska dominacija. Savršeno je vreme da Brazil razbije kletvu i osvoji titulu. Argentina i Selesao su dva favorita. S jedne strane, brazilski igrači dolaze posle odličnih igara u sezoni, dok s druge strane i Argentina ima veoma dobar tim. Obe zemlje imaju veliki potencijal da osvoje Mundijal. Činjenica da Brazil nije osvojio titulu 20 godina utiče pomalo na navijače i kredibilitet reprezentacije, ali mislim da se ove godine Brazil vraća.

Nekadašnji bek veruje da je Nejmar pravi lider nacionalnog tima.

-Sa Nejmarom u formi, imamo veoma dobre šanse da osvojimo Svetsko prvenstvo, jer on je igrač koji zaista pravi razliku na terenu. Polažemo nade u njegov talenat, ali on ne igra sam – konstatovao je Kafu.

 

 

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter