0
AdmiralBet ABA Liga

Kosarka Beobasket 20 godina Mirza Teletovic Beograd, 28.06.2015. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

TELETOVIĆ OTVORENO O DUŠKU IVANOVIĆU: ‘Igrači koji ne mogu sa Duškom su igrači koji neće da budu legendarni!’

Objavljeno: 15.11.22 u 15:51

Nema sumnje da je Duško glavna tema u svetu košarke ovih dana.

Od momenta sedanja na klupu Crvene zvezde, Duško Ivanović spomenut je u brojnim neformalnim razgovorima.. Igrači, navijači i brojni drugi sportski radnici strahuju od čelične discipline ovog crnogorskog stručnjaka, a svedočili smo i brojnim pričama koje se vezuju za njega. Ipak, legendarni košarkaš BiH, Mirza Teletović je o Dušku imao isključivo lepe reči!

‘Istina je, postoje neki igrači koji ne mogu sa Duškom. To su oni koji nisu želeli da postanu legendarni, nisu hteli da rade na sebi, da danas budu bolji u odnosu na juče. Oni koji nisu posvećeni košarci, e takvi nisu mogli s njim.’ – rekao je Teletović i potm dodao:

KK Crvena Zvezda 14.11.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

‘Zvezda je dobila iskrenog čoveka i vanserijskog trenera. Moj savet igračima je vrlo jednostavan: Sluštajte šta vam Duško priča i bićete bolji igrači. On vas neće slagati, uvek će vam reći sve, ali na pravi, ljudski način. Nebrojeno puta tokom karijere me je povukao sa strane i pričao sa mnom kao sa čovekom o stvarima koje moram da popravim kako bih ja bio bolji i kako bi ekipa napredovala. I znate šta? Nikada nije pogrešio. Jednostavno, bolje razume košarku od igrača na parketu, na višem nivou je od ogromne većine.’ – govorio je Mirza u razgovoru za Mozzart Sport.

Teletović i Ivanović su sarađivali tokom nastupanja u Baskoniji.

 

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter