0
ATP

FOTO: ATP Tour @atptour/ Twitter screenshot

RAFA POPTUNO NEPREPOZNATLJIV: Kanađanin ‘razbio’ legendarnog asa, Nadalove šanse za polufinale gotovo ne postoje! (VIDEO)

Objavljeno: 15.11.22 u 21:37

Četvrti poraz u nizu za čuvenog Španca!

Uprkos daleko većim očekivanjima, povreda je definitivno učinila svoje. Dug period oporavka je iza Rafaela Nadala, ali Španac teškom mukom pokušava da se vrati u prepoznatljivu formu. Nadal je doživeo četvrti poraz u nizu, drugi u Zelenoj grupi završnog ATP mastersa u Torinu.

Posle nešto manje od dva časa borbe Kanađanin, Feliks Ože-Aljasim, slavio je sa 2:0 (6:3, 6:4). Iako rezultat tako ne govori, daleko od toga da Rafa nije pružio snažan otpor, ali to nije bilo dovoljno ni za osvajanje jednog seta.

Propuštao je Nadal svoje prilike u prvom periodu igre. Mladi Kanađanin je znao to da kazni i ubrzo je stekao set prednosti. Nije se situacija značajno menjala ni u nastavku, jer je Ože-Aljasim leteo po terenu, a odgovora sa druge strane mreže nije bilo.

Rafa je u prvom kolu, takođe bez osvojenog seta, poražen od Amerikanca Tejlora Frica. Španac se nalazi na samom začelju tabele, dok je Feliks Ože-Aljasim treći sa skorom 1:1. U istoj grupi nalazi se i Kasper Rud, koji je meč protiv Frica započeo u 21 čas.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter