0
Košarka

FOTO: Screenshot

POKUŠEVSKI POSTAJE OZBILJAN FAKTOR: Nova odlična partija momka sa Limana!

Objavljeno: 15.11.22 u 10:44

Košarkaši Oklahoma Siti Tandera su u TD Gardenu poraženi od strane finalste NBA lige Boston Seltiksa rezultatom 126:122, nakon velike borbe i produžetaka. Vodili su gosti čak i sa 15 razlike u jednom momentu, ali mlada ekipa Gromova nije izdržala pa je u finišu domaćin uspeo da se potpuno vrati, i na kraju slavi u produžetku.

NAJNOVIJE VESTI IZ NBA LIGE:

Izuzetno veliku rolu na utakmici imao je srpski košarkaš Aleksej Pokuševski. Momak sa Limana je za 37 minuta provedenih na parketu uspeo da upiše 16 poena, uz čak 14 skokova i tri asistencije, da bi na to dodao i odlične procente šuta iz igre, blizu 60 procenata.

Najbolji pojedinac u njegovoj ekipi bio je Šej Gildžs-Aleksander sa 37 ubačenih poena, četiri skoka i osam asistencija, dok je sa druge strane najbolji bio Džejson Tejtum sa 27 poena i deset uhvaćenih lopti.

 

Boston tako ostaje na drugoj poziciji istočne konferencije sa skorom 11-3, dok je Oklahoma na poslednjoj poziciji koja vodi u plej-in, sa omerom 6-8.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter