3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NIKOLA KRSTOVIĆ: Jedva sam čekao da odem iz Zvezde i nešto napravim! (VIDEO)

Objavljeno: 15.11.22 u 18:44

Bivši fudbaler Crvene zvezde, Nikola Krstović je dugo čekao poziv za A selekciju Crne Gore, a nakon sjajnih partija u Slovačkom prvenstvu uspeo je u tome.

Prošao je Krstović sve mlađe selekcije crnogorske reprezentacije, a sada mu se san ostvario i nastupaće za seniorsku selekciju, koja u četvrtak, 17. novembra igra protiv Slovačke.

Slovačka ima dobru reprezentaciju, mnogo trče, drže ritam i puno se ponavljaju. Respektujemo protivnika, ali mi se pitamo. Imamo kvalitetnu ekipu, bolji smo, nastupamo kući i uradićemo sve da ostvarimo pobedu” započeo je mladi napadač, a onda nastavio:

“Gledamo samo u svoje dvorište. Potrudićemo se da u pozitivnoj atmosferi dočekamo sledeći takmičarski ciklus koji nudi mogućnost odlaska na veliko takmičenje, prvo u istoriji Crne Gore. Daćemo maksimum, to je sigurno” dodao je, a onda pričao o svom putu do poziva A reprezentacije:

“Trudio sam se da imam što bolju sezonu kako bih dobio poziv i pomogao reprezentaciji da budemo prvi u B diviziji Ligi nacija. Nažalost, povreda me sprečila da odgovorim obavezama u državnom timu. To mi je teško palo, ali vratio sam se jači. Iza mene je najbolji period od kada sam u Slovačkoj. Dao sam dosta golova, upisao nekoliko asistencija, u formi sam, spreman sam” bio je vidno raspoložen Krstović, a onda se vratio na period proveden u redovima šampiona Srbije:

“Nije išlo sve po planu sa mojom karijerom u Zvezdi. Nisam imao minutažu, a zbog toga se odužio i moj debi za seniorsku reprezentaciju Crne Gore. Jedva sam čekao da promenim sredinu i nešto napravim. Znao sam koliko vredim, koliko mogu. Još sam mlad, ali uz podršku saigrača i ekipe, verujem da u budućnosti mogu da budem jedan od lidera reprezentacije”.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

3
1

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter