0
Domaći fudbal

Aleksandar Dragovic Crvena Zvezda - Trabzonspor, Europa League, Liga Evrope, 27.10.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

DRAGOVIĆ SE VRAĆA U KLUB GDE JE SVE POČELO: Austrijanac blizu odlaska iz Crvene zvezde!?

Objavljeno: 15.11.22 u 12:14

Aleksandar Dragović od malena nosio je dres bečke Austrije, njegovog dečačkog kluba, gde je i za vreme boravka u Beogradu u nekoliko navrata istakao da mu je želja da završi karijeru u rodnom gradu.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

Sve glasnija pisanja potvrđuju i reči čelnika tog kluba.

„Imali smo proteklih dana više sednica radnih tela i poznajem stanje na žiro računu. Može biti da neki igrači neće biti zadovoljni i da ćemo odlaskom osloboditi sredstva. Međutim, i dalje je problem napraviti velike korake“, rekao je spotrski direktor Manuel Ortlehner za „Skaj“.

Ipak ekonomski problemi mogu biti gorući problem kada je ovaj transfer u pitanju.

„Naravno da nam je učešće u međunarodnim takmičenjima pomoglo, ali finansijska nategnutost ostaje. To će nas pratiti još par godina. Veliki je izazov stabilnost dalje razvijati i klub postaviti na ekonomski stabilnije noge“, naveo je on.

Pored Crvene zvezde, austrijski defanzivac je nastupao za Austriju, Bazel, Dinamo iz Kijeva, Lester i Bajer.

4
4

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter