0
ATP

FOTO: Screenshot

ĐOKOVIĆ POTPUNO ZADOVOLJAN IGROM: Sjajno izdanje, svestan sam Rožerovog rekorda!

Objavljeno: 15.11.22 u 14:34

Novak Đoković je u prvom meču završnog Mastersa u Torinu bio bolji, ponovo, od grčkog tenisera Stefanosa Cicipasa rezultatom 6:4, 7:6, a za pobedu mu je trebalo nešto malo manje od stotinu minuta. Nakon meča srpski teniser je istakao da je zadovoljan igrom.

„Želeo sam da budem konstantan i da nastavim da serviram dobro, što sam i uradio. Završio sam meč u taj brejku uz pomoć dva izvrsna servisa, to uvek pomaže. U taj brejku sam uspeo da mu pročitam servis kada je bilo potrebno, jedan sjajan pasing šot. Nijanse su odlučile. Bio sam čvrst s osnovne linije, terao ga da igra, dobro servirao. Sjajno izdanje sve skupa“.

NAJNOVIJE VESTI IZ TENISA:

Juri Fererov rekord srpski teniser, čega je itekako svestan.

„Naravno da sam svestan toga, uvek je veliki motiv pisati istoriju ovog sporta. To ne utiče na ceo pristup jer sam dovoljno iskusan, znam kako da se spremim, ali jesam svestan te mogućnosti- Zadovoljstvo je i čast opet biti u toj poziciji“, zaključuje Novak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter