0
Fudbal

Foto: Youtube/Screenshot

DANILO NAJVEĆU OPASNOST VIDI U SAIGRAČIMA: Ofanziva Srbije je veoma neugodna za odbranu rivala! (FOTO)

Objavljeno: 15.11.22 u 21:00

Desni bek Juventusa i reprezentacije Brazila, Danilo, pričao je o dometima Brazila na Svetskom prvenstvu, kao i o reprezentaciji Srbije.

Vlahović je pokazao veliki talenat, svakim danom se razvija, evoluira. Još više će se afirmisati u Kataru, on je veoma opasno oružje reprezentacije Srbje. Ofanziva Srbije je veoma neugodna za odbranu rivala, napadaju kroz dubinu, fizički su veoma dosadni. I Kostić je tu, trebalo mu je nekoliko utakmica da uđe u dinamiku Juventusa, ali ima neverovatnu snagu u nogama, udarac i centaršut koji je veoma teško odbraniti. To je nešto što treba neutralisati, ukoliko mu se ostavi prostor i vreme da uputi udarac ili centaršut može da napravi mnogo problema rivalu, što smo mi u prvoj utakmici“ započeo je Danilo, a onda pričao o pisanjima raznih medija, da je Brazil jedan od glavnih favorita za osvajanje Svetskog prvenstva, kao i uvek do sada:

FOTO: STARSPORT

„Mnogo slušam o tome u klubu, mnogo čitam na tu temu i svi mi u reprezentaciji razumemo i prihvatamo odgovornost. Posle rezultata koje smo imali, pobedničkog niza i načina na koji smo igrali, sa ovim imenima, moramo da prihvatimo tu odgovornost, nemoguće da skrenemo pogled. Ali uz Brazil, tu su i selekcije kvalitetnih igrača, na veoma visokom nivou. Draž takmičenja i jeste u neizvesnosti koja je na najvišem nivou u poslednje vreme. Nesporno je da smo jedan od favorita, ali ima i drugih ekipa sa sjajnim fudbalerima. Biće ovo veoma lepo takmičenje“ bio je jasan desni bek Brazila, a onda se dotakao činjenice da u prethodnom periodu njegova selekcija nije imala mnogo mečeva protiv Evropljana.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

„To je tema o kojoj se raspravlja tokom ciklusa. Na sreću ili nesreću, mi smo Južnoamerikanci, nemamo mogućnost da učestvujemo u evropskim kvalifikacijama i da igramo protiv evropskih reprezentacija, što su svi tražili. Kako većina igrača dolazi iz Evrope, već su se navikli na tu ideju, na vrstu fudbala. Potreba da se igra protiv evropskog tima na pripremama nije toliko bitna. Zavisi od potrebe da se igra protiv drugih vrsta škola, ali pošto imamo mnogo igrača u Evropi dugi niz godina, razlika je mnogo manja. Naravno, ako Brazil izgubi od nekog tima iz Evrope na Svetskom prvenstvu, to će izaći na videlo i to je normalno. Ali mislim da smo više nego spremni da se suočimo sa bilo kojom reprezentacijom na svetu. Veoma smo dobro pripremljeni da se suočimo sa svim selekcijama“ zaključio je Danilo.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter