0
Kladionica

FOTO: AdmiralBet

STIGAO JE HABANERO: Isprobajte preko 100 novih slot igara!

Objavljeno: 14.11.22 u 12:01

AdmiralBet je bogatiji za još jednog provajdera, uz Habanero slotove čeka vas inovativna tehnologija i odlični slot bonusi

AdmiralBet se oduvek trudi da svim svojim igračima pruži originalan način zabave. Da uspeva u tome, potvrđuje nam i vest o novoj saradnji sa vrhunskim provajderom – Habanero.

Njihov već impresivan asortiman slotova, od danas je bogatiji za još više od 100 Habanero novih igara i ujedno i novih šansi za sjajne dobitke.

Svi ljubitelji onlajn igara moći će da uživaju i u odličnim Habanero slot bonusima i da zabavu na slotovima podignu na viši nivo, uz najnoviju HTML5 tehnologiju.

Habanero je provajder koji je u svetu poznat po svojim video slotovima vrhunskog kvaliteta, za koje je karakteristična odlična grafika, vizuelni prikazi kao i interaktivne funkcije u skladu sa najnovijim industrijskim standardima.

Pred vama je zaista jedinstveno onlajn iskustvo u AdmiralBet-u i čekaju vas samo neki od najpopularnijih Habanero slotova: FLY!, Mount Mazuma, Candy Tower, Prost!, Hot Hot Fruit, 12 Zodiacs, Mystic Fortune Deluxe, Four Divine Beasts, Before Time Runs Out, Wild Trucks i mnogi drugi.

Zavrtite ih bilo kada i bilo gde, a ukoliko ste novi igrač čeka vas i sjajan bonus dobrodošlice u iznosu od 1000 dinara, bez depozita. Potrebno je samo da se registrujete i verifikujete svoj nalog ovde.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter