0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

SELEKTOR PROGOVORIO O POVREDAMA I IGRAČIMA KOJI NISU POZVANI: ‘Sad ću se družiti sa doktorima!’

Objavljeno: 14.11.22 u 13:27

Nema sumnje da Vlahović i Mitrović moraju da budu na visokom nivou kako bi ova reprezentacija bila strah i trepet!

Kada je Piksi objavio spisak reprezentativaca koji putuju u Katar, većina je bila usresređena na činjenicu da su pozvani Mitrović i Vlahović, ali i da oni trenutno ne igraju u svojim klubovima zbog povrede. Kako navijači, tako i Piksi brine o njihovom zdravstvenom stanju.

‘Ne volim kad mi igrači ne igraju zbog povreda. Očigledno je da su duži period van tima i dobro je da čvrsto verujem da će biti spremni. Radi se na tome. Ima jedna pesma od Aleksandre Prijović koja kaže „nije kome je rečeno, nego kome je suđeno.’ – rekao je Piksi i potom dodao:

Aleksandar Mitrovic (C) celebrates after scoring a goal with Srdjan Babic (L) Dusan Vlahovic and Filip Mladenovic (R)
Srbija v Svedska – UEFA Nations League-League B-Group
Beograd, 24.09.2022
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

‘Igrače još nisam video, a sad ću se družiti sa doktorima. Valjda će igrači doći do 18…’

Upitan je selektor da prokomentariše i zašto nema nekih igrača na spisku, poput Ristića, Nastasića i Terzića.

Mihailo Ristic (L) and Jon Stankovic
Srbija v Slovenija – UEFA Nations League-League B-Group
Beograd, 05.06.2022
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

‘Ne treba posebno to objašnjavati, znate zašto je ko tu i zašto nije. Ne znam kako je bilo ranije, ali sada je ovako – prvi put sam sada selektor. Možda je i to razlog. Ja ne trpim pritiske u vezi sa fudbalom, ne zanima me zadovoljenje nečijih interesa… Neko me je pitao za Matiju Nastasića? Znate, ja sam zvao igrače pod zastavu i kada nisu igrali u klubovima i verovao sam u njihov kvalitet. Ispostavilo se da sam bio u pravu. Normalno da kada se bira 26 da neko mora da bude van spiska. Nema tu žao mi je ili nije mi žao. Njegovo nestabilno zdravstveno stanje je dovelo do toga da nije na spisku. Što se tiče Ristića, za četiri meseca je odigrao 122 minuta. Ovo nisu kvalifikacije, nego Svetsko prvenstvo i nemate vremena da improvizujete?’ – zaključio je Piksi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter