0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

JOVIĆ BLISTA NAKON POGOTKA: ‘Povreda me je sputala, ali nastaviću da se borim za ovaj klub!’ (VIDEO)

Objavljeno: 14.11.22 u 11:15

Važan trijumf za Partizan!

Utakmicom 19. kola Mozzart bet Superlige Srbije završen je jesenji deo sezone u kojem su crno-beli uzeli tri boda u meču za ekipom Novog Pazara i učvrstili drugo mesto na tabeli.

U teškoj utakmici na domaćem terenu, neizvesnost za Partizan prekinuo je mladi Nemanja Jović postigavši gol u 70. minutu igre za konačan rezultat 1:0.

Odmah posle završene utakmice, Jović je izneo utiske u razgovoru za klupski sajt.

-Utakmica je bila izuzetno teška, Pazar je dobra ekipa i to smo znali i u samoj pripremi. Bilo je zahtevno za igru, ali ono što je najvažnije je da smo pokazali naš kvalitet, a gol sam postigao zahvaljujući ekipi!

Nekoliko fudbalera aktuelnog vicešampiona Srbije doživelo je povrede za kratak vremenski period. Na jučerašnjem meču povredili su se Rikardo i Traore, a isto se na treningu dan ranije dogodilo i Nikoli Terziću.

-Imali smo baš mnogo utakmica, i evropskih i prvenstvenih, i sustigao nas je umor. Žao mi je zbog ta tri igrača koja su se povredila, ali dobro je to što je kraj polusezone pa imaju više od mesec dana da se oporave. Pobedili smo u ovom meču i to je ono što je najvažnije. Idemo sada na pauzu, nakon toga slede pripreme, a onda i prolećni deo sezone.

Jović je istakao da mu pogodak mnogo znači zbog samopouzdanja.

-Očekivalo se od mene mnogo, pošto sam pokazao ranije da mogu, ali su me povrede malo sputale. Nisam odustao, naporno sam trenirao, čekao šansu i iskoristio sam je, kao danas. Ranije sam osećao i veći pritisak, bio sam mlađi, sada sam zreliji, svestan sam svega, tako da ću nastaviti da treniram i da se borim za ovaj klub!

Odmor koji sledi Jović će iskoristiti da provede vreme sa najbližima.

-Ići ću kod svojih da malo odmorim, moji su iz Bosne. Potreban mi je mali predah, ali jedva čekam nastavak sezone! – istakao je Jović i otkrio od koga je dobio prvu poruku nakon utakmice:

-Od svoje porodice i njima se zahvaljujem, oni su uvek bili tu, uz mene, tako da je ovaj gol za njih i jedva čekam da ih vidim – zaključio je mladi fudbaler crno-belih.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter