0
Lifestyle

FOTO: Hisense

FIFA POKRENULA NOVU DIGITALNU PLATFORMU: Hisense je prva TV platforma na kojoj će raditi!

Objavljeno: 14.11.22 u 14:51

Nova digitalna platforma FIFA+, koja će podržavati utakmice uživo i snimke utakmica, zvanično je lansirana na svim Hisense modelima TV uređaja u Srbiji.

Hisense operativni sistem VIDAA je prva TV platforma na kojoj je FIFA ekskluzivno lansirala svoju FIFA+ aplikaciju, koja sadrži i interaktivne igre, originalne dokumentarne filmove i skoro 40.000 snimaka utakmica za navijače širom sveta. Pored toga, Hisense će sponzorisati ekskluzivnu dnevnu emisiju tokom FIFA Svetskog prvenstva u Kataru 2022™, donoseći istaknute događaje i diskusije fanovima širom sveta.

Bilo da vas zanima lajfstajl sadržaj koji ne zahteva detaljno poznavanje igre, ili želite pristup najvažnijim momentima i podacima koji dopunjuju akciju uživo na nov i smislen način, FIFA+ će vam pružiti iskustvo bez premca koje ujedinjuje globalne fanove širom sveta.

Iz kompanije Hisense navode da od samog starta FIFA+ dala novi glas fantastičnim pričama iz celog sveta fudbala i da su ponosni što njihova snaga raste dodavanjem na VIDAA platformu.
Inovacije su ključni fokus FIFA-e i stoga su televizori sa VIDAA operativnim sistemom logična opcija za FIFA+ aplikaciju, preko koje će ljubitelji fudbala sada moći da iskuse еkskluzivni sadržaj direktno na svojim televizorima, poručuju iz ove organizacije.

FOTO: Hisense

Ranije je Infantino, predsednik FIFA, rekao da će navijači širom sveta saznati više o fudbalu kroz FIFA+, koja će takođe promovisati razvoj ovog sporta. Hisense, kao zvanični sponzor FIFA Svetskog prvenstva u Kataru 2022™, posvećen je posebnom razvoju tehnologije prikazivanja i prenosa Svetskog prvenstva i lansirao je novu seriju proizvoda za praćenje Svetskog prvenstva kao što je ULED U7. Ovaj model je opremljen sportskim režimom, koji može da prepozna sportski događaj, a zatim automatski aktivira sportski režim; Funkcija Ambient Light Adaptive, koja je zasnovana na Dolby Vision IQ i HDR10+ Adaptive, automatski će prikupljati i procenjivati osvetljenje enterijera kako bi osigurala da su detalji u svetlim i tamnim oblastima jasno vidljivi. Ove inovativne tehnologije prikaza radiće zajedno sa FIFA+ kako bi navijačima širom sveta pružili impresivno iskustvo gledanja.

Konačno ćete moći da gledate sportske sadržaje iz prvog reda i da vidite svaki potez profesionalnih sportista. Kvalitetna slika uvešće ih u udobnost vašeg doma i stvoriti pravu navijačku atmosferu. To osigurava slovo “U“, koje označava Ultra u pažljivo odabranom ULED akronimu. ULED televizori stvaraju jasne i izuzetno realistične slike na ekranu, funkcionišući kao prozor u spoljašnji svet. Ovo se postiže kombinovanjem napredne tehnologije prikaza sa LED kontrolom pozadinskog osvetljenja, upravljanjem bojama i odabirom algoritama. Gledajući realno prikazane detalje, gledaoci će steći neverovatan osećaj da su u središtu radnje.

 

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter