0
Košarka

Igor Rakocevic Crvena Zvezda - Partizan ABA liga finale May, 27. 2022. Belgrade Serbia. 27.5.2022. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

OBJAVA IGORA RAKOČEVIĆA KAO NAJAVA ZA NOVOG TRENERA ZVEZDE: „Veliki radnik, častan i pošten velikan“!

Objavljeno: 13.11.22 u 15:44

Mnogi ovo tumače kao upravo doček Duška Ivanovića.

Nakon što je Crvena zvezda i zvanično stavila tačku na saradnju sa doskorašnjim trenerom Vladimirom Jovanovićem, deluje da je samo pitanje momenta kada će Duško Ivanović, postati novi strateg crveno-belih. Mnogi navijači, sa oduševljenjem prihvataju ovaj potez, dok ima onih koji su zabrinuti za nastavak sezone.

Ipak, trener takvog iskustva i sa izvanrednim rezultatima koje je postigao u toku karijere, trebao bi da uredi ovaj tim Crvene zvezde i donese određene rezultate. Njegov dolazak, potencijalno je najavio i proslavljeni srpski košarkaš Igor Rakočević, koji je na svom Tviter nalogu objavio post upravo o Ivanoviću.

Duško Ivanović. Veliki radnik, častan i pošten velikan u košarkaskoj struci. Trener koji je osvojio mnogo velikih trofeja, i kod kojeg su mnogi igrači igrali svoju najbolju košarku. Jedan sam od njih – napisao je Rakočević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter