0
Košarka

FOTO: Youtube/Screenshot

ACO PETROVIĆ OTKRIO ZAŠTO DUŠKO IVANOVIĆ NIJE ZA SELEKTORA HRVATSKE: On svoje ideje razvija tokom 10 meseci krvavog rada! (VIDEO)

Objavljeno: 13.11.22 u 14:48

Navodno će sutra preuzeti Crvenu zvezdu.

Nakon odlaska Vladimira Jovanovića sa klupe Crvene zvezde, srpski šampion je bio primoran da traži drugo rešenje. Prema najavama mnogih domaćih medija, to bi trebao da postane Duško Ivanović, koji već neko vreme nema angažman.

Dusko Ivanovic Belgrade, Serbia, October 9. 2020. Euroleague, Evroliga, Crvena Zvezda – Baskonia
foto: Djordje Kostic / STARSPORT

Duška Ivanovića, nedavno je spominjao Aleksandar Petrović u razgovoru za Index, gde je dobio pitanje zašto on nije kontaktiran za posao selektora Hrvatske reprezentacije. Legendarni hrvatski košarkaš, a potom i trener, otkrio je da je Ivanović sjajan trener, ali samo za klupske okvire, kao i da mu treba znatno više vremena da svoje ideje razvije.

Moja procena, Duško Ivanović je odličan trener, ali za klupske okvire. za implementovanje ideja kojih Duško ima, treba vreme i prostor. Vi više nemate vremena, kad se spremate za Olimpijadu, imate samo 2 nedelje. Za pripreme za prozore, imate samo 3 dana – počeo je Petrović a potom i dodatno pojasnio:

Govorimo o treneru koji mora imati puno više socijalnih veština, prilasku igrača, dok recimo Duško Ivanović je takav profil trenera, koji svoje ideje implemenuje kroz 10 meseci krvavog rada. Zato moj odabir ide prema trenerima koji su drugačijeg profila – zaključio je Petrović.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter