0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDINA DECA NAPUNILA MREŽU RADA: Jovan Mituljikić odneo loptu kući! (VIDEO)

Objavljeno: 12.11.22 u 20:29

Fudbaleri Grafičara su dočekali Rad u okviru 18. kola Mozzart Bet Prve lige Srbije i slavili ubedljivim rezultatom – 6:1.

Prelepa fudbalska priredba viđena je na pomoćnom terenu stadiona Rajko Mitić iza južne tribine, a glavni akteri bili su „dečaci“ koji predstavljaju budućnost Crvene zvezde. Odlično su izabranici Marka Neđića otvorili meč, pa je tako već u 15. minutu strelac prvog gola bio Mirko Nikolašević, momak rođen 2005. godine, koji je bio i najmlađi akter ovog meča. Odlično je ispratio akciju i ćušnuo loptu ispod Siniše Babića. U 27. minutu je na semaforu pisalo 2:0, a za to je bio zaslužan Nikola Knežević, jedan od najnižih na terenu, koji je bio najviši posle kornera Luisa Ibanjeza. Na 2:1 smanjio je Stefan Mihajlović sa bele tačke u 31, a Jovan Mituljikić u 40. postavio konačan rezultat prvog dela igre lepoticom sa 16 metara.

FOTO: STARSPORT

U drugom delu igre, videli smo još dva gola Jovana Mituljikića, a ne zna se koji je lepši, dok je konačan rezultat postavio Milan Ilić u 73. minutu meča. Bilo je dosta pristalica kluba sa Banjice, koji su pružili podršku svom timu bez obzira na veliki poraz.

FOTO: STARSPORT

Grafičar je tako osvojio 37. bod iz 18 utakmica, čime se izjednačio sa IMT-om koji sutra gostuje ekipi Jedinstva u Ubu, dok će upravo ove dve ekipe sledeće nedelje, u poslednjem kolu jesenjeg dela sezone odlučivati o jesenjem prvaku.

Standings provided by Sofascore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter