2
Domaći fudbal

head coach Gordan Petric during the Partizan v Spartak - Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Partizan (JNA) on November 11, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

U PARTIZANU NE ODUSTAJU TAKO LAKO: „Mi se nismo odrekli titule!“

Objavljeno: 12.11.22 u 16:21

Crno-beli doživeli prvi poraz u Humskoj protiv Spartaka!

Fudbaleri Partizana sutra od 15.30 časova dočekuju Novi Pazar u 19. kolu Mozzart Bet Superlige Srbije.

Vrlo nezgodan protivnik u još nezgodnijem trenutku. Crno-beli su pre samo par dana doživeli prvi poraz u sezoni na svom terenu od Spartaka i dopustili Crvenoj zvezdi da im pobegne na 10 bodova prednosti.

Sa druge strane, ekipa Novog Pazara savladala je Parni valjak u prvoj utakmici ove sezone – 1:0.

Pred utakmicu trener Partizana, Gordan Petrić ističe da crno-beli ne odustaju od borbe za titulu.

Ima još mnogo da se igra i u prvenstvu i u Evropi, mi se svakako nismo odrekli titule. Svakoj utakmici ćemo pristupati kao da je u pitanju Kup. – istakao je Petrić.

head coach Gordan Petric during the Partizan v Spartak – Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Partizan (JNA) on November 11, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Zatim se osvrnuo i na ekipu Novog Pazara.

Novi Pazar je ekipa koja sutra dolazi rasterećena da igra protiv nas jer su skupili dovoljno bodova koji im to dozvoljavaju. Iskusna su ekipa i imaju trenera koji igra ofanzivan fudbal. Očekujem drugačiju utakmicu u odnosu na Spartak. Da će igrači biti svežiji. – rekao je trener Partizana.

Za kraj, govorio je o uzrocima poraz od Spartaka iz Subotice.

Protiv Spartaka smo bili spori. Nije to samo umor. Videlo se po duelima, udarcima na gol i po pasu. Nadam se da će biti drugačije sutra. Igračima jeste teško ali jedva čekaju da sutra izađu na teren i dokažu se. – zaključio je Petrić.


Standings provided by Sofascore

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

0
0

2 Komentara

  1. Sa Popovicem na golu i sa Vujacicem Sanicaninom Fejsom u zadoj liniji nemamo sta da trazimo 70% golova smo primili njihovim krivicama,a za Popovica nikada na golu nismo imali nesigurnijeg golmana.
    Petric nit smrdi nit mirise komicna osoba.
    Gledajuci realno nas su stranci vise zaduzili dali mnogo vise krvi,znoja (Moreira Zuka Dijara Kleo i sada Natho Gomes)nego ova nasa kvazi deca
    I za kraj dok je Vucica nema nama nista od titule

    1
    0
    Odgovori
  2. petric svijim stavom flegmana deluje negativno na igrace navijace i sve ostale ucesnike u utakmicama partizana. ja imam osecaj da mu je sve svejedno. takvom losom energijom on nece pokrenuti igrace, sto se vec vidi. izgubiti 5 bodova od javora i spartaka na svom terenu dovoljno je za adio petricu. idi igraj poker, tamo se traze takvi. sve u svemu ti delujes uspavljujuce i generalno sumnjam u tvoje dobre namere.

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter