0
Košarka

head coach Ergin Ataman Turkey - France, FIBA Eurobasket 2022, Evropsko prvenstvo u kosarci, round of 16, Turkey - France 10.9.2022. Berlin, Germany photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

PRVO NIJE PUSTIO VASU DA IGRA, A SADA I PRETI SRBIJI: Ataman optimističan „Ako je mogla Belgija da ih pobedi, možemo i mi!“

Objavljeno: 12.11.22 u 17:47

Želi pobedu u Beogradu.

Jedna od vesti dana svakako jeste informacija da je selektor Turske i trener Anadolu Efesa zabranio Vasiliju Miciću da brani boje Srbije protiv selekcije Turske.

Naravno, to je uradio kako bi oslabio direktnog konkurenta sa kojim se sastaje u narednom meču.

Ipak, ima veliko poštovanje prema Orlovima, ali smatra da njegova ekipa može do pobede.

Srbija ima veoma važne zvezde u timu. Kako god, naš je zadatak da u meču sa njima pokažemo karakter koji smo pokazali protiv Belgije. Naš karakter ćemo pokazati u odbrani i dobrom protoku lopte u napadu. – započeo je Turčin.

Zatim je dodao.

Uzevši u obzir da je Belgija pobedila Srbiju pre par meseci, mislim da isto to možemo da uradimo i mi. Biće to veoma važan meč za obe ekipe. – zaključio je Ataman.

Duel Srbije i Turske igra se u ponedeljak u dvorani Aleksandar Nikolić.


Standings provided by Sofascore

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter