0
Fudbal

FOTO: Youtube/Screenshot

PIŽON VERUJE DA MOŽEMO DA NAPRAVIMO PROBLEM BRAZILU: Jednu stvar ipak ne smemo da dozvolimo! (VIDEO)

Objavljeno: 12.11.22 u 10:38

Komentarisao je i sastav Srbije.

Legendarni srpski fudbaler Vladimir Petrović Pižon, gostovao je u Jutarnjem programu RTS-a, gde je pričao o predstojećem Svetskom prvenstvu u Kataru. On je istakao da je selektor Dragan Stojković Piksi napravio dobru atmosferu, ali da su protivnici stvarno teški.

Napravio je dobru atmosferu što se vidi i na utakmicama. Igrači su davali maksimum. Neke utakmice smo odigrali slabije, takve ne bi trebalo da se ponove. Imamo 26 podjednakih igrača. Piksi može da unosi izmene i da se ne izmeni stil igre. Možemo da napravimo rezultat, ali neće biti lako. Protivnici su stvarno teški – počeo je Pižon.

Na otvaranju Svetskog prvenstva, Srbija će igrati protiv Brazila, a Pižon se ovom prilikom podsetio utakmice iz 1974. godine kada je izboren remi. Ipak, on je napomenuo da nikako ne treba misliti da ćemo ih pobediti, kako se ne bi opustili.

Možemo i mi da napravimo tako nešto. Imamo golgetere, izvanrednu sredinu terena i dobru odbranu. Možemo da napravimo problem Brazilu, ali ne treba da se misli da ćemo ih pobediti, da se ne bi opustili – istakao je Pižon, a potom je prokomentarisao i sastav koji je Dragan Stojković Piksi odabrao.

Piksi je imao laku odluku. Ti igrači koji su do sada igrali, oni i zaslužuju. Oni su se i plasirali, dobro je uradio.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter