0
Fudbal

Erling Haaland Srbija v Norveska - UEFA Nations League-League B-Group Beograd, 02.06.2022 foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

MNOGI SU PRIČALI DA JE HALAND MOGAO DA ZAIGRA ZA ENGLESKU: Fudbaler je sada otkrio pravu istinu!

Objavljeno: 12.11.22 u 11:04

Tu je i rođen.

Jedan od najboljih napadača na svetu Erling Haland, sa uspehom nosi dres Mančester sitija. Od njegovog prelaska u Premijer ligu, mnogi britanski mediji, navodili su da je postojala mogućnost da on zaigra za tu reprezentaciju, ali je fudbaler sve te navode demantovao.

Haland jeste rođen u Engleskoj, gde je živeo tri i po godine, ali je istakao da je u Norveškoj bio dosta duže, kao i da sa ponosom igra za svoju reprezentaciju.

Rođen sam u Engleskoj, a tamo sam živeo tri i po godine. U Norveškoj sam živeo dosta duže. Bilo je prirodno da odaberem Norvešku. Nikad ne znate šta bi bilo da mi je otac duže igrao u Engleskoj, možda bih bio Englez. Ali, ja sam Norvežanin i uvek sa ponosom igram za svoju reprezentaciju – rekao je Haland.

Haland je u dosadašnjem toku reprezentativne kariere u Norveškoj, odigrao 23 meča, na kojima je postigao 21 gol.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter