0
Domaći fudbal

head coach Nenad Lalatovic Partizan - Radnicki Superliga Srbije, Super, Liga, Beograd, Srbija, 30.10.2022. Oktobar 30. photo: Marko Djokovic/STARSPORT

LALATOVIĆ POSLE TSC-A ŠOKIRAO IZJAVOM: „Sudija mi je rekao da će me isključiti!“ (VIDEO)

Objavljeno: 12.11.22 u 19:32

Zaista neverovatno.

Fudbaleri Radničkog iz Niša poraženi su na gostovanju TSC-u sa 2:0.

Trener Nišlija, Nenad Lalatović, čestitao je domaćinu na zasluženoj pobedi.

Mislim da smo sami sebe danas pobedili. U prvom minutu je Etonga imao čistu loptu da se izbije po liniji, a on je vraća po centrali, posle čega su je oni presekli i dali gol. Mogli smo da se vratimo u drugom poluvremenu u utakmicu, da je Štulić u situaciji jedan na jedan postigao pogodak, vratili bismo se, ali sa igračem manje je bilo već gotovo. Opet, Pejović kada je imao loptu, dao je njihovim igračima i primili smo drugi gol. Čestitam TSC-u na pobedi. – rekao je trener Radničkog.
<

div class=“mceTemp“>

Potom je usledila zaista šokantna izjava. Naime, Lalatović tvrdi da mu je sudija Jovan Šegrt pred početak meča rekao da je dobio naređenje da ga isključi na prvu burnu reakciju.

Ali, nije mi lako uopšte da vodim utakmicu kada mi pre meča dođe sudija i kaže mi da mu je naređeno da na bilo koju moju reakciju da me isključi. Rekao mi je „Nemoj, molim te, bilo šta da radiš danas na utakmici, ja moram da te isključim“. Nekim trenerima je dopušteno da skaču, da pričaju šta hoće, vode utakmicu kako oni to žele, niko ništa ne progovara, a meni je rečeno pred meč da ako budem jednu stvar uradio da ću biti isključen, da je to naređenje. Od koga je to naređenje, ja ne znam, ali to mi je sudija rekao. – otkrio je Nenad Lalatović.

NAJNOVIJE VESTI IZ SUPERLIGE SRBIJE:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter