2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LALATOVIĆ NASTAVLJA SA PALJBOM: Lako ti je kad imaš brata u FSS, ne smem da kažem ništa!

Objavljeno: 12.11.22 u 21:05

Fudbaleri Radničkog iz Niša poraženi su na gostovanju TSC-u sa 2:0. Nakon meča Nenad Lalatović, strateg kluba sa juga Srbije, je u svom stilu održao konferenciju za štampu.

– Čestitam TSC-u na pobedi i na trećem mestu, što je zasluženo. Ja sam prvi put ovde na ovom stadionu i ovo što sam video, klub apsolutno zaslužuje da nas predstavlja u Evropi, sa ovakvim stadionom i uslovima koje poseduje. Ja od srca želim da izađu u Evropu.

– Ja spuštam loptu, a Lazetić je diže. Lako je to kad ti jedan brat sedi u Fudbalskom savezu, pa ga se sve sudije plaše, a on je ovde trener. Ja pokušavam da budem fin – rekao je Lalatović.

NAJNOVIJE VESTI IZ SUPERLIGE SRBIJE:

Potom je pomenuo i Dejana Filipovića.

– Gospodin Filipović je rekao sudijama na predavanju u Pazovi da kada gospodin Lalatović napravi reakciju, da me isključe. Prosto takve stvari se dešavaju u srpskom fudbalu da jedan trener ima svu slobodu i da prigovara sudiji a da drugi ne sme da kaže ništa.

Dodaje da će situacija u narednom prelaznom roku biti izuzetno teška i nezgodna.

– Trenutno smo u nezgodnoj situaciji, moraćemo dovesti sigurni jedno 5-6 igrača da bi izašli iz ovoga. Ne bih komentarisao fizičku spremu igrača, imamo dobar napad, dobru tranziciju, zadnja linija mora da se popravi. Doći će još igrača, ja ne volim da igram defanzivno, da izađem visoko – zaključak je Lalatovića.

0
0

2 Komentara

  1. Kakav licemer mandovski.a što ništa nije kazao kada se krstio i mumlao ovoga mu krsta? Fuj,trener samo protiv partizana ali se zato preCedniku uvek zahvaljuje

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter