0
Evropske lige

(191103) -- BIRMINGHAM, Nov. 3, 2019 (Xinhua) -- Liverpool's manager Jurgen Klopp is seen before the English Premier League match between Aston Villa and Liverpool in Birmingham, Britain on Nov. 2, 2019. FOR EDITORIAL USE ONLY. NOT FOR SALE FOR MARKETING OR ADVERTISING CAMPAIGNS. NO USE WITH UNAUTHORIZED AUDIO, VIDEO, DATA, FIXTURE LISTS, CLUB/LEAGUE LOGOS OR "LIVE" SERVICES. ONLINE IN-MATCH USE LIMITED TO 45 IMAGES, NO VIDEO EMULATION. NO USE IN BETTING, GAMES OR SINGLE CLUB/LEAGUE/PLAYER PUBLICATIONS. (Xinhua)

KLOP IMA POSEBNO PRAVILO ZA SVE IGRAČE LIVERPULA U KATARU: „Moraće da mi se jave posle svakog meča!“

Objavljeno: 12.11.22 u 09:57

U slučaju da se neko povredi, može odmah kod njih.

Nemački trener Jirgen Klop, koji sa klupe predvodi engleskog velikana Liverpul, otkrio je da će svi igrači iz njegove ekipe, koji nastupaju na Svetskom prvenstvu, morati da mu se javljaju posle svake utakmice. Naime, čak 7 igrača Liverpula igraće u Kataru, a za to vreme, biće održan i trening kamp kluba u Dubaiju.

Klop ističe da će u slučaju da se neko od igrača povredi, odmah može da dođe u Dubai kod njih.

Imamo jasno pravilo kada su utakmice reprezentacija u pitanju. Fudbaleri moraju da mi se jave posle svakog meča. Oni moraju da mi kažu kako se osećaju i da li ih nešto boli. Bićemo u Dubaiju, ako se neko od igrača povredi i bude morao da napusti kamp reprezentacije, može odmah da dođe kod nas.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Potom je otkrio i da fudbaleri imaju grupe na Vocapu, koje će kada njihove selekcije budu beležile pobede, zasigurno „goreti“.

Fudbaleri imaju svoje Vocap grupe, one će goreti kada bude pobeđivala reprezentacija naših igrača. Moramo da budemo u kontaktu sa igračima, to ne može da se promeni. Dubai smo odabrali da budemo blizu ako neko od njih bude morao ranije da ode ili ispadne sa Mundijala – zaključio je Klop.

(ANKETA) KOJE REPREZENTACIJE PROLAZE U NOKAUT FAZU SVETSKOG PRVENSTVA: Može li Srbija da preskoči sve prepreke?!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter