0
Domaći fudbal

Milan Bojovic reacts Cukaricki v Mladost during the Mozzart Super Liga 2022/2023 match at stadium FC Cukaricki on September 01, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ISTORIJA SUPERLIGE ISPISANA U LUČANIMA: Prvi igrač sa trocifrenim brojem golova!

Objavljeno: 12.11.22 u 17:43

Fudbaleri lučanske Mladosti su na svom terenu savladali tim Kolubare, i tako sebi olakšali život pred zimsku pauzu koja nastupa. Rezultat utakmice je bio 2:0, a meč je postao istorijski usled jednog jubileja.

NAJNOVIJE VESTI IZ SUPERLIGE SRBIJE:

Naime, prednsot domaćima je u prvom poluvremenu doneo Ćapa Radivojević, i tako stavio svoj tim u povoljan položaj. Konačan rezultat je postavio iskusni Milan Bojović, nakon sat vremena igre, a to je inače njegov stoti gol u Superligi Srbije, čime je postao prvi igrač kome je to pošlo za nogom. Par minuta pre pogotka bio je neprecizan sa bele tačke.

Mladost je nakon ovog trijumfa skočila na 12. poziciju, dok Kolubara prezimljava na devetoj poziciji, tik ispod plej-of zone.


Standings provided by Sofascore

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter