1
Košarka

head coach Ergin Ataman (L) and Vasilije Micic-Anadolu Efes Practice Final 4l -Euroleague 2021/22-Opening Press Conference Beograd, 18.05..2022. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

ERGIN ATAMAN ZABRANIO MICIĆU DA IGRA: Vasa neće moći da pomogne Orlovima protiv Turske!

Objavljeno: 12.11.22 u 13:50

Zaista užasan potez.

Marko Gudurić i Vladimir Lučić stigli su u Beograd i biće veliko pojačanje reprezentaciji Srbije u predstojećem duelu sa Turskom u FIBA kvalifikacijama za Mundobasket. Međutim, Vasilije Micić neće moći da pomogne reprezentaciji.

Naime, košarkašu Efesa je zabranjeno da nastupi za svoju državu. To je učinio Ergin Ataman, Micićev trener u Efesu, ali ujedno i selektor Turske.

head coach Ergin Ataman (L) and Vasilije Micic-Anadolu Efes Practice
Final 4l -Euroleague 2021/22-Opening Press Conference
Beograd, 18.05..2022.
foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

Prvobitna odluka je bila da se Miciću dozvoli nastup protiv Turske, ali je Ataman očigledno shvatio da će njegova ekipa imati manje težak zadatak ukoliko Vasilije ne bude mogao da pomogne Orlovima.

Kada se sve sabere i oduzme potez Ergina Atamana nije neočekivan. Nije omiljen u domaćoj javnosti zbog izjava nakon ubistva navijača Crvene zvezde, Marka Ivkovića, u Istanbulu, a nakon ovog poteza zasigurno neće više imati „obožavatelje“ u Srbiji.


Standings provided by Sofascore

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter