0
Domaći fudbal

Nikola Terzic Vozdovac - Partizan, super liga srbije, superliga Beograd, Srbija 9.10.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

CSKA BI PONOVO DA TRGUJE U SRBIJI: Moskovljani naciljali Nikolu Terzića!

Objavljeno: 12.11.22 u 15:06

Veliki korak u karijeri bi to bio!

Ove sezone, Nikola Terzić ima značajno manju minutažu – svega 12 utakmica i ni u jednoj nije odigrao svih 90 minuta.

Ipak, pored svega toga za krilnog napadača Partizana zainteresovano je nekoliko ruskih klubova, a najveće ime svakako jeste CSKA. Moskovljani su već trgovali u Srbiji u prethodnih nekoliko meseci.

Letos su iz Crvene zvezde i Partizana doveli Milana Gajića i Sašu Zdjelara.

Priču o interesovanju iz Rusije potvrdio je i agent mladog fudbalera, Veselin Mutavdžić.

Nikola Terzić je pokazao da je jedan od najtalentovanijih fudbalera u Srbiji, tako da nisam iznenađen što se za njega interesuju veliki klubovi kao što je CSKA. Meni se sviđa ta opcija, kao i igraču. – rekao je agent igrača Partizana.

Nikola Terzic Partizan – Radnicki Superliga Srbije, Super, Liga, Beograd, Srbija, 30.10.2022. Oktobar 30. photo: Marko Djokovic/STARSPORT

O svemu će se odlučivati nakon što se i zvanično završi ova polusezona.

Nikola je svoj potencijal pokazao kako u dresu Partizana, tako i mlade reprezentacije Srbije. Bilo je i ranije interesovanja za njega iz Rusije. Sačekaćemo da se završi polusezona, pa ćemo onda razgovarati sa ljudima iz kluba o njegovoj budućnosti. – zaključio je Mutavdžić.

Terzić je mnogo više prilika dobijao kod Aleksandra Stanojevića, pod čijom komandom je odigrao čak 35 nastupa uz šest golova i dve asistencije.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter