0
Domaći fudbal

head coach Damir Cakar during the Mozzart Super Liga 2022/2023 match Cukaricki and Novi Pazar at stadium FK Cukaricki on October 29, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ČAKAR PRED GOSTOVANJE „SVOJIMA“: „Nije nikakva tajna Partizanova i moja povezanost – moram biti profesionalac!“

Objavljeno: 12.11.22 u 15:58

Pazarci su savladali crno-bele jednom ove sezone!

Fudbaleri Partizana i Novog Pazara sutra će od 15.30 časova odmeriti snage na stadionu u Humskoj. Biće tako spuštena zavesa na ovu polusezonu Mozzart Bet Superlige Srbije i za jedne i za druge.

Podsećamo, pre nešto više od tri meseca Novi Pazar je golom Mijića sa bele tačke savladao Partizan kod kuće.

Tada je Pazarce sa klupe predovdio Vladimir Gaćinović koji je zbog privatnih problema morao da napusti klupu, koju je preuzeo Damir Čakar.

head coach Damir Cakar (L) and Izet Ljajic during the Mozzart Super Liga 2022/2023 match Cukaricki and Novi Pazar at stadium FK Cukaricki on October 29, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Od njegovog dolaska Novi Pazar nije izgubio ni na jednom od osam mečeva.

Damir Čakar je svoje najbolje godine proveo upravo u Partizanu, te će ovaj susret za njega biti specifičan.

Utakmica specifična za mene, ali je za moje momke to u svakom slučaju jedan veliki ispit, kao i poslednjih 90 minuta ove godine. Ne treba ništa specijalno da pričam, toliko toga se zna, napisano je… Ta povezanost, Partizanova i moja, nije nikakva tajna. Međutim, moram da budem pravi profesionalac, kao što jesam i kao čovek koji je doveo ekipu na taj stadion. Na kraju krajeva, niko nam ne može uzeti nadu da možemo da odigramo dobru utakmicu, pa i da napravimo neki dobar rezultat. Zašto da ne? – kazao je crnogorski stručnjak.

Partizan je u toku nedelje izgubio prvi put ove sezone na svom stadionu i to od Spartaka iz Subotice. Trener Pazaraca smatra da će to biti otežavajuća okolnost za njegov tim.

Znam kakva je sad tamo atmosfera, posle senzacionalnog poraza. Znam kako u Partizanu to doživljavaju i koliki je stepen mobilizacije, ali to nas ne treba da interesuje. Idemo da igramo utakmicu i pružimo šta je do nas, da damo 100 odsto mogućnosti. Moramo da brinemo samo o sebi, da brinemo o svojoj igri. – izjavio je šef struke Pazaraca.

head coach Damir Cakar during the Mozzart Super Liga 2022/2023 match Cukaricki and Novi Pazar at stadium FK Cukaricki on October 29, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Za kraj govorio je o svom timu i kako je zapravo na slatkim mukama pri sastavljanju tima.

Opet sam na slatkim mukama, iako nemamo štopera Slavka Damjanovića zbog povrede leđa i ofanzivnog vezistu Mustafu Mujezinovića, kojeg muči koleno. Oni su aut za nedeljnu utakmicu. Ostali su spremni. Nadam se da imaju još snage i vatre, da je tu energija. Verujem da je ostalo tog benzina u rezervoarima za još jednu dobru utakmicu na kraju jesenjeg dela takmičenja. – zaključio je Čakar.


Standings provided by Sofascore

NAJNOVIJE VESTI IZ SUPERLIGE SRBIJE:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter