2
AdmiralBet ABA Liga

Kosarka EuroCup season 2020/2021 Partizan v Juventut Huventud Nemanja Gordic (R) Albert Ventura (C) and Vladimir Brodziansky (L) Beograd, 19.11.2020. foto: Miroslav Todorovic/Starsportphoto ©

PARTIZAN JE ZVANIČNO DOVEO NOVOG CENTRA: Može da šutira i za 3, doneće novu dimenziju u igri! (VIDEO)

Objavljeno: 11.11.22 u 10:42

Ovo su svi čekali.

Vladimir Brodzijanski je novi centar Partizana, potvrdio je Partizan na društvenim mrežama. Slovački košarkaš našoj javnosti, poznat je po nastupima u Huventudu, kojio je prošle godine odmerio snage upravo sa Partizanom. Takođe, Brodzijanski je nastupao i za selekciju Slovačke, koju je Srbija savladala u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KK Partizan Mozzart Bet (@partizanbc)

Brodzijanski je prošle godine u Huventudu postizao prosečno 12.3 poena i 3.8 skokova, čime je činio jednog od najboljih igrača španskog tima. Pošto nije dobio priliku za iskorak u karijeri, ovu sezonu počeo je u Bahčešehiru, očigledno, sa otvorenim ugovorom.

Dolaskom Džejmsa Gista u taj klub, takođe bivšeg igrača Partizana, bilo je jasno da će Brodzijanski nastaviti karijeru negde drugde, a prvi na redu bili su crno-beli. Tako je Partizan pronašao jeftino rešenje na poziciji 5, sa dobrim iskustvom igranja u Evrokupu, a sve u cilju prevazilaženja neverovatne situacije sa povredama.

Brodzijanskog odlikuje i odličan šut za 3, čime će crno-beli moći dodatno da rašire igru i tako ugroze svaku ekipu fantastičnim šuterskim sposobnostima. Potencijalna petorka Madar – Panter -Naneli – Ledej – Brodzijanski, predstavljaće nezaustavljivu mašineriju trojkaša.

1
0

2 Komentara

  1. Ok, jos „SAMO“ da resimo najproblematicnije mesto u timu=PLEYMEKERA. Madar nije dorastao ‘situaciji’, tj. Evro ljigi, Egzum sklon povredama i njegovo odsustvo Madar nije u stanju da pokrije. Aleksa nece na teren jos ceo mesec, a i kada se vrati i pronadje formu (proci ce jos najmanje 2,5 meseca) koja je po meni i pre povrede bila upitna-klasican siLo.VAtelj, tj. cista paljevina na terenu i kao takav, uz dvojicu predhodnih KKP NEMA PRAVOG ORGANIZATORA IGRE!!!

    0
    3
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter