0
Fudbal

FOTO: Club Atl. Aldosivi @clubaldosivi/ Twitter screenshot

OGROMNA TUGA, FUDBALER SE UBIO JER NIJE DOBIO NOVI UGOVOR: Potresne reči njegovog oca teraju suze na oči! (FOTO)

Objavljeno: 11.11.22 u 21:45

Tragedija u Argentini!

Mladi argentinski fudbaler, Samjuel Reboljo, izvršio je samoubistvo. Klub za koji je nastupao, Aldosivi, saopštio mu je da više neće računati na njegove usloge i da ugovor neće biti produžen, a Reboljo to nije mogao da podnese.

Samjuel je u Aldosivi stigao prethodne sezone iz jednog od tamošnjih niželigaša. Nastupao je za njihov razvojni, rezervni tim, u četvrtoj ligi i nadao se pružanju šanse u prvom timu. Prekid saradnje je teško pao Rebolju, a epilog je zaista stravičan.

– Iz kluba Atletiko Aldosivi duboko žalimo zbog smrti Samjuela Rebolja, igrača koji je bio deo našeg kluba prošle godine. Čelnici, treneri, kolege i prijatelji opraštaju se od njega prisećajući ga se kao odličnu osobu, koja je uvek bila posvećena klubu, te upućuju izraze saučešća njegovoj porodici i najmilijima – saopštio je klub.

Ubrzo se oglasio i otac pokojnog fudbalera, Hoze, koji se na Fejsbuku od Samjuela oprostio emotivnom porukom.

– Ostavio si bol koji nikada neće biti izlečen, moj mali crni. Samo molim Boga i Devicu da mi daju snagu da nastavim u ovoj noćnoj mori. Tražiću te, sine, za tvoj večni počinak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter