0
Košarka

FOTO: FIBA

MUČENJE SRBIJE U NJUKASLU: Orlovi vode, ali igra ne deluje dobro – Britanci veoma nezgodni!

Objavljeno: 11.11.22 u 20:45

Baš veliko mučenje.

Košarkaši Srbije gostuju selekciji Velike Britanije u okviru FIBA kvalifikacija za Mundobasket. Nakon prvog poluvremena naša selekcija vodi sa – 38:34.

Britanci su do prvih poena došli posle skoro četiri minuta igre, ali uprkos tome naš tim nije uspevao da se odlepi s obzirom da je u tom periodu postignuto samo četiri poena.

Nisu lošu na početku meča igrali reprezentativci Srbije, međutim, u napadu su vrlo teško stizali do poena. Nakon trojke Marka Jeremića, Orlovi su stigli do 12:7, ali serijom 4:0 Britanci su se vratili na poen zaostatka.

FOTO: FIBA

Na dva i po minuta pre kraja prve četvrtine domaći su poveli prvi put na meču nakon trojke Nelsona 14:12, ali ubrzo je poravnao rezultat Radanov, a zatim Anđušić trojkom vratio prednost.

Na kraju prve četvrtine izabranici Svetislava Pešića imali su minimalnu prednost – 21:20.

Nastavilo se i u drugoj deonici veoma tvrdo, a prvi tajm-aut na utakmici videli smo na šest minuta do kraja prvog poluvremena, pri rezultatu 29:29.

Evidentno je bilo da se mučimo u napadu, pa je Pešić odlučio da to prekine minutom odmora.

Velike probleme je pravio Nelson našoj odbrani pa je na polovini druge četvrtine doneo prednost svojoj ekipi ponovo prednost, ali je Ristić uzvratio trojkom.

Do kraja prvog poluvremena vodila se velika bitka, a rezultat je 38:34 za Orlove.


Standings provided by Sofascore

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter