0
Fudbal

FOTO: MerkurXTip

MerkurXTip SA TERENA: Nastavlja se sa upoznavanjem klubova iz nižih liga, sledeća destinacija – Paraćin!

Objavljeno: 11.11.22 u 12:24

„SA TERENA“ se sve bolje vidi

U sklopu dalje promocije „pravog“ fudbala koji je esencija ove igre na našim prostorima, MerkurXtip je pokrenuo novi format pod nazivom „Sa terena“, kratku emisiju koja će, putujući po Srbiji, predstavljati klubove iz nižih liga. Voditelj Marko Grbić špartaće Srbijom i prikazati pravo lice malih klubova koji mogu da ponesu ime i „veliki“ zbog predanog rada i borbe sa problemima koje nosi svakodnevno funkcionisanje.

Pružena nam je prilika da se upoznamo sa nosiocima fudbalske igre u našoj zemlji. Svi misle da su to klubovi iz najjačeg ranga, ali mnogobrojni stručnjaci se slažu u oceni da sve kreće iz male sredine, a da je fudbal u najjačem rangu samo pečat dobrog rada svih činilaca na nižim nivoima. Već znamo da MerkurXtip poklanja veliku pažnju „malim terenima“, od Srpske lige pa naniže, te svakog vikenda možemo da gledamo po tri Xtip Stream prenosa gde se uglavnom biraju susreti koji sa sobom nose naziv „derbi“, a odskora je tu i emisija „Sa terena“ koja nam pruža pravi uvid u trenutno stanje klubova, ali i uči nas njihovoj istoriji.

Do sada je viđeno pet emisija Xtip Stream „Sa terena“, a upoznali smo iz svih uglova ŽAK iz Kikinde, Polet iz Ratine, Takovo iz Gornjeg Milanovca, Moravu iz Ćuprije i Real iz Podunavaca, a emisija se emituje na MerkurXtip YouTube kanalu svake srede od 15 časova. U sledećoj epizodi premijerno pogledajte priču o Jedinstvu iz Paraćina, zeleno-belom klubu koji se trenutno takmiči u Srpskoj ligi – grupa Istok i uskoro ulazi u 98. godinu postojanja.

Uz sjajnu kratku formu prikazan je život svih ovih klubova, a ima toliko materijala da ćemo svi zajedno moći da sagledamo kompletnu situaciju u najvažnijoj sporednoj stvari na svetu u našoj zemlji.

Budite sa MerkurXtipom na terenu i „Sa terena“ i iz prvih redova upoznajte pravi srpski fudbal!

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter