0
Domaći fudbal

SPORT FUDBAL CRVENA ZVEZDA OBILIC Nemanja Vidic 13.04.2004. foto: Pedja Milosavljevic

KAKO JE VIDIĆ EKSPLODIRAO PRED DERBI: Isterao trenere iz svlačionice i rekao da je došao da igra! (VIDEO)

Objavljeno: 11.11.22 u 08:43

Zbog takvog mentaliteta je postao fantastičan igrač.

Nemanja Vidić je svoj put do visina evropskog fudbala krčio korak po korak, a mnogi navijači Crvene zvezde rado se sećaju perioda provedenog u tom klubu. Vidić je bio miljenik navijača, a do sada nepoznatu anegdotu i to sa večitog derbija, otkrio je Aleksandar Janković, nekadašnji pomoćnik Slavoljuba Muslina na klupi crveno-belih u sezoni 2000/01.

On je gostovao u podkastu Alesto, gde je pričao o momentu koji je prelomio prvenstvo i čvrstom karakteru Nemanje Vidića.

Situacija koja je nama prelomila prvenstvo. Bodovna razlika u odnosu na Partizan je krenula da se topi, došli smo na +3 u odnosu na njih, počeo je Janković i dodao:

Nemanja je u tom momentu bio povređen, a priroda povrede je bila takva da je zahtevala strogo mirovanje, kako ne bi došlo do većih posledica. U jednom momentu se on pojavio i zamolio mene i šefa da održi sastanak sa ekipom dan pred derbi. Došao je u civilu i rekao:

– Ja sam došao da igram. I ti ćeš igrati, i ti i ti i nema povređenih. Samo da znate danas više nema povređenih – zaključio je Janković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter