0
Fudbal

FOTO: Youtube/Screenshot

BIVŠI TRENER ZVEZDE PONOVO U CENTRU SKANDALA: Davio pomoćnika, želeo da nasrne na sudiju – reagovalo obezbeđenje! (VIDEO)

Objavljeno: 11.11.22 u 08:18

Nešto slično desilo se pre samo mesec dana.

Nekadašnji strateg Crvene zvezde Rikardo Sa Pinto, trenutno radi u Iranu, gde vodi ekipu Esteglala. Ipak, iako njegov tim zauzima drugu poziciju u ligi, Sa Pinto je u centru pažnje zbog svega osim fudbala i dobrih rezultata koje beleži njegov tim.

Naime, pre oko mesec dana, on je želeo da se fizički obračuna sa sudijom, a sada je prešao sve granice. Snimak sa utakmcie protiv Havadara, munjevito se širi društvenim mrežama, a na njemu se vidi kako Sa Pinto hvata za gušu svog pomoćnika, urlajući mu u facu.

Ovaj meč odigran je pre 2 nedelje, a snimak je u javnost isplivao tek sada. Sa Pinta navijači Crvene zvezde ne pamte ovakvog, a podsećamo da je crveno-bele vodio od marta 2013. sve do juna iste godine, kada je podneo ostavku.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter