0
Fudbal

FOTO: Twitter/@CBF_Futebol

ŽESTOKE OPTUŽBE NA RAČUN SELEKTORA BRAZILA: „Igra mu čovek kojeg ne prepoznaju u tržnom centru i momak koji nije dao gol u kvalifikacijama!“

Objavljeno: 10.11.22 u 16:53

Nezadovoljstvo izborom Titea.

Selektor reprezentacije Brazila, Tite, pre par dana objavio je spisak igrača koji će putovati na Svetsko prvenstvo u Kataru.

Našao se na velikom udaru javnosti zbog spiska, odnosno zbog pozivanja određenih igrača.

Posebno se zamera poziv Daniju Alvešu koji ima 39 godina i igra u meksičkom Pumasu.

Takođe, zamerke su i na račun dvojca Arsenala, Martinelija i Žezusa, koji su se našli na spisku.

Nekadašnji reprezentativac Brazila, Neto, smatra da je Gabigol, fudbaler Flamenga, zaslužio poziv.

To je sramota, šala! Mene je sramota, ali ne zbog priče o Daniju Alvesu. Koja je Martinellijeva priča? Postigao je 33 gola u karijeri. To što je pozvan je sramota, nepoštovanje fudbala. Ova odluka pokazuje da Tite ne zaslužuje poziciju na kojoj je. Pozivanje Martinellija i nepozivanje Gabigola je manjak poštovanja. To je najveća sramota svih spiskova. – izjavio je Neto.

Nije stao na tome, već je rekao da u Brazilu niko ne bi prepoznao Martinelija u tržnom centru.

Martinelli je ove sezone postigao pet golova, a kada bi u domovini prošetao po tržnom centru, niko ne bi znao ko je. Ne pozvati Gabigola koji je postigao gol za titulu u Kopa Libertadoresu, koji je postigao 29 golova u sezoni...Šta je Martinelli ikad napravio u evropskom nogometu? Arsenal čak i ne igra u Ligi šampiona. Ovo je prava katastrofa. – frustrirano je rekao Brazilac.

Za kraj osvrnuo se i na napadača Arsenala, Gabrijela Žezusa.

Koliko je golova Gabriel Žezus postigao u poslednjim utakmicama? Nijedan. Na Svetskom prvenstvu? Nijedan. U kvalifikacijama? Nijedan. Nije dao gol već osam utakmica. – zaključio je Neto.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter