0
AdmiralBet ABA Liga

Kosarka EuroCup season 2020/2021 Partizan v Juventut Huventud Rashawn Thomas (L) and Vladimir Brodziansky Beograd, 19.11.2020. foto: Miroslav Todorovic/Starsportphoto ©

STIŽE NEOPHODNO POJAČANJE: Partizan u završnim pregovorima sa centrom!

Objavljeno: 10.11.22 u 17:12

Bilo je prilike da se upozna sa srpskom publikom!

Od početka sezone Partizan kuburi sa povredama, a najbolji dokaz je to što su na večerašnje gostovanje Olimpijakosu otišli sa devet igrača. Pritom, moguće da će u rotaciji biti samo osam, s obzirom na temperaturu na koju se požalio Papapetru.

Ono što je bio jasan alarm ljudima u crno-belom taboru jeste povreda Balše Koprivice, a kada na to dodamo i odsustvo Smailagića, jasno je da je Partizanu neophodno pojačanje na centarskoj poziciji.

Ipak, uprkos svim problemima u AdmiralBet ABA ligi crno-beli su jedini neporaženi tim sa skorom 6-0, dok u Evroligi imaju polovičan učinak 3-3.

Kako saznaju domaći mediji, centar sa kojim je Partizan je u završnim pregovorima jeste Vladimir Brodzijanski. Doduše on je pod ugovorom sa Bahčešehirom, ali posle dolaska Džejmsa Gista njegov odlazak ne bi trebalo da bude problem.

Kosarka EuroCup season 2020/2021
Partizan v Juventut Huventud
Codi Miller-Mcintyre (L) and Vladimir Brodziansky
Beograd, 19.11.2020.
foto: Miroslav Todorovic/Starsportphoto ©

Tokom kvalifikacija za Evrobasket, srpska košarkaška javnost je imala priliku da ga upozna. Pre svega ga odlikuje osobina da je u potpunosti spreman da se podredi timu što se danas izuzetno ceni.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter