0
Fudbal

(191010) -- SINGAPORE, Oct. 10, 2019. (Xinhua) -- Sadio Mane(R) of Senegal competes during the friendly match between Brazil and Senegal held at the National Stadium in Singapore, on Oct 10, 2019. (Xinhua/Photo by Then Chih Wey)

SENEGALCI ĆE KORISTITI VRAČARE ZBOG MANEA: On mora da ide na Svetsko prvenstvo, nadamo se čudima!

Objavljeno: 10.11.22 u 17:45

Nadaju se da će moći da igra.

Jedan od najboljih fudbalera na svetu Sadio Mane povredio se na utakmici između Bajerna i Verdera. Ova povreda, navodno će ga koštati nastupa na Svetskom prvenstvu. što je izuzetno veliki udarac za Senegalce.

Ta selekcija nalazi se u grupi sa domaćinom Katarom, zatim Holandijom i Ekvadorom. Senegalci su imali sreće na žrebu, ali bez Manea, sve to bi moglo da padne u vodu.

(ANKETA) KOJE REPREZENTACIJE PROLAZE U NOKAUT FAZU SVETSKOG PRVENSTVA: Može li Srbija da preskoči sve prepreke?!

Povodom svega oglasila se i Fatma Samura, generalni sekretar FIFA iz Senegala, koja je za Evropu 1 istakla da će Senegal tražiti pomoć i od vračara.

– Koristićemo vračare. Ne znam da li su efikasni, ali ćemo ih u ovom slučaju svakako koristiti. Nadamo se čudima, on mora da bude na SP, istakla je Samura.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter