2
Evropske lige

Foto: Twitter/@sampdoria

SAMO ŠTO JE STIGAO, A VEĆ POMINJE ODLAZAK: Dejan Stanković šokirao italijanske medije! (FOTO)

Objavljeno: 10.11.22 u 08:15

U 14. kolu Serije A, Torino je bio bolji od Sampdorije rezultatom 2:0, a Dejan Stanković je isključen u drugom poluvremenu, zbog navodnog vređanja sudije.

Nije krenulo najbolje po doskorašnjeg trenera i legendu Crvene zvezde u Seriji A. Njegova Sampdorija je pretposlednja na tabeli sa 6 osvojenih bodova, iako je on osvojio 4 od kako je došao u klub. Mnogo je teško namestiti glavu na borbu za opstanak, pogotovo ako ste do skoro osvajali titule i igrali nokaut faze evropskih takmičenja, a sudeći po izjavi nakon poraza od Torina, deluje da Stanković posustaje:

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Ako sam ja problem, otići ću“ rekao je, pa onda nastavio:

„Pričam o sebi, ne pričam o drugom. Na kraju krajeva, videćemo da li je ovde svako dao maksimum od sebe. Ali, prvo, hajde sad da mislimo o utakmici sa Lećeom“ istakao je, a po njegovim rečima deluje da od tog rezultata zavisi njegov ostanak na klupi Sampe.

Za kraj je popularni Deki demantovao natpise da je vređao glavnog arbitra prilikom isključenja, pa je objasnio šta se tačno desilo:

„To nije tačno. Potrčao sam ka Radonjiću i rekao mu na srpskom da izbaci loptu napolje (jer je Rinkon ležao na zemlji) i utrčao sam na teren. Jurić mi je onda rekao da ne radim to, jer će me kazniti“ zaključio je Dejan Stanković.


Standings provided by Sofascore

0
0

2 Komentara

  1. Ali.bi tren.erchic se ne snaLazi u ‘uredjenoj’ liqi, i zaboravlja da je Radonjic celu svoju mladost i najlepse detinjstvo proveo u FKP, bez obzira sto mu je nametnuto po rodjenju da zaviya za Coor***TON FK..?!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter