0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN DOČEKUJE SPARTAK: U prethodnom duelu ove dve ekipe, VAR je imao ključnu ulogu! (VIDEO)

Objavljeno: 10.11.22 u 10:08

U utakmici zaostalog sedmog kola, Partizan će dočekati subotički Spartak sa početkom u 16 časova i 30 minuta.

Nemaju crno-beli većih problema kada igraju protiv rivala iz Subotice, ali u poslednjem duelu ove dve ekipe odigranom 6. marta ove godine, vicešampion Srbije se poprilično namučio kako bi došao do 3 boda, a taj meč je izazvao haos u fudbalskoj javnosti naše zemlje. Rezultat je bio 1:0 u korist Partizana, a jedini strelac na meču bio je Bibras Natho sa bele tačke. Prvobitno, Lazar Lukić, glavni arbitar meča nije pokazao na jedanaesterac, ali je reagovala VAR soba, pa je sudija sam otišao da pogleda situaciju, a potom prelomio u korist tada lidera tabele.

Prethodno je Partizan u prošloj sezoni na svom stadionu slavio rezultatom 5:0. Ovaj meč je odigran 26. septembra 2021. godine, a ekipe su se sastale u okviru 11. kola. Dvostruki strelac tada je bio Rikardo Gomeš, dok su po jednom pogađali Nikola Terzić, Kvinsi Menig i Filip Holender.

Direktan prenos današnjeg meča između Partizana i Spartaka možete pratiti na Arena Sport Premium 1 sa početkom u 16 časova i 30 minuta.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter