0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILOJEVIĆ: ‘Ne znamo ništa o povredi Pešića, stomačni virus nam je pravio velike probleme!’

Objavljeno: 10.11.22 u 21:35

Zbog obaveza aktuelnog šampiona Srbije, fudbalera Crvene zvezde, tokom kvalifikacija za Ligu šampiona, duel 7. kola Mozzart bet Superlige sa Čukaričkim otkazan je u avgustu ove godine. Zaostala utakmica počela je u 18 časova i 45 minuta, na stadionu na Banovom brdu, kada je znak za početak duela dao glavni arbitar, Srđan Jovanović. Duel je završen 8. uzastopnom pobedom crveno-belih, rezultatom 0:2.

Zvezda je tako otišla na velikih +10 bodova prednosti u odnosu na večitog rivala. Ekipa sa ‘Marakane‘ je prvoplasirana sa 50 bodova, dok je 40 osvojio Partizan.

Po završetku meča oglasio se trener Crvene zvezde, Miloš Milojević.

-Čestitam Čukaričkom na fer i korektnoj igri i utakmici. Teren je bio na vrhunskom nivou. Jako dobro smo otvorili utakmicu, izuzev peha sa Pešićem. Napravili smo nekoliko dobrih situacija, stajali konstantno iza lopte. Moja ekipa je vršila jak presing. Zadovoljan sam gotovo celom utakmicom, osim uvodnih 10 minuta drugog poluvremena. Mi smo bili pospani. Posle smo vrhunski priveli kraju meč. Imamo dugačak roster i mnogo je značajno što mogu da računam na sve igrače. Čestitam momcima i hvala publici – rekao je Milojević, kojim se potom osvrnuo na povredu Aleksandra Pešića:

-Ne znamo ništa o Pešiću sem da je u pitanju zadnja loža. Više informacija će biti poznato nakon detaljnih lekarskih pregleda.

Osman Bukari je ušao u igru u 15. minutu umesto povređenog Pešića, pružio je sasvim solidnu partiju, ali zamenjen je već u 66. minutu.

-Bukari je taktički izmenjen. Osman je već mislima u Kataru, na Mundijalu. Odigrao je dobru utakmicu, ali proveo je sasvim dovoljno vremena na terenu. Zamenio ga je Kangva koji je postigao pogodak. Mislim da je to bila dobra izmena.

Novinari su primetili da u sastavu nije bilo Strahinje Erakovića, a trener Zvezde je pojasnio o čemu je reč.

-Nekoliko igrača je imalo stomačni virus. Eraković je iz tog razloga propustio meč, dok je Dragović odigrao samo poslednjih nekoliko minuta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter