0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILAN RASTAVAC: Mnogo je teško pobediti istog protivnika tri puta zaredom!

Objavljeno: 10.11.22 u 09:50

U gradskom derbiju, Vojvodina je nakon preokreta slavila rezultatom 2:1 protiv Mladosti GAT i na taj način prošla u četvrtinu finala Kupa Srbije.

Svoje utiske nakon meča, prvo je izneo trener Vojvodine, Milan Rastavac:

„Mnogo je teško pobediti istog protivnika tri puta zaredom i ta težina nam je visila nad glavom pre meča. Utakmica nije tekla kako smo hteli i to nije bilo najprijatnije za sve nas koji smo deo Vojvodine. S druge strane, ostvarili smo cilj i to na fudbalski lep način, pred sam kraj utakmice, a uz veliku želju da u svih 90 minuta postignemo dva ili tri gola. Na sreću uspeli smo u tome u finišu i raduje me što smo kontrolisali agresiju i igru, što nije bilo lako u ovim okolnostima. Zahvaljujem se navijačima i pozivam ih da u poslednjoj utakmici, u subotu, napune stadion i da kraj ovog dela sezone proslavimo pobedom, uz najveću posetu u ovoj godini“ započeo je šef stručnog štaba novosadske Stare dame, pa se dotakao problema sa realizacijom svojih igrača:

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

„U poslednje dve utakmice kuburimo sa situacijama iz kojih relativno lako možemo da postignemo gol. Naiđe period kad to baš i ne ide i može da izazove frustraciju, ali verujem da će to proći. Imamo još jednu utakmicu da to popravimo. Prelazni rok ćemo realizovati u skladu s mogućnostima i prioritetima, a jedan od njih jeste i popravljanje učinka u postizanju golova“ zaključio je Milan Rastavac.

Sa druge strane, trener Mladosti, Ljubomir Ristovski ima zamerke na suđenje i smatra da je neopravdano poništen drugii gol njegovih fudbalera:

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

„Pokušali smo da napravimo iznenađenje, ali nedostajalo nam je nekoliko minuta. Odigrali smo fenomenalnu utakmicu, nismo imali sreće… Vojvodina je napadala sve vreme, kao što smo i očekivali. Mislim da je bila sporna situacija kod tog našeg drugog gola, ne znam da li je bio ofsajd. Da je taj gol priznat, bilo bi 0:2 i sve bi bilo drugačije u nastavku. Nemam šta da zamerim igračima, osim naivno primljenog drugog gola, kad su morali bolje da reaguju. Na kraju možemo da žalimo bar za penalima, koje smo takođe vežbali prethodnih dana. Čestitam Vojvodini i mojim momcima. Idemo dalje, čeka nas meč sa Čukaričkim i nastojaćemo da izvučemo barem bod, da na zimu dovedemo još igrača i pokušamo na proleće da obezbedimo opstanak, što je naš glavni cilj“ zaključio je Ristovski.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter