0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KERKEZ: ‘Morali smo da pokažemo nešto protiv ovako kvalitetnog rivala, bolje da ne kažem šta!’

Objavljeno: 10.11.22 u 21:22

Zbog obaveza aktuelnog šampiona Srbije, fudbalera Crvene zvezde, tokom kvalifikacija za Ligu šampiona, duel 7. kola Mozzart bet Superlige sa Čukaričkim otkazan je u avgustu ove godine. Zaostala utakmica počela je u 18 časova i 45 minuta, na stadionu na Banovom brdu, kada je znak za početak duela dao glavni arbitar, Srđan Jovanović. Duel je završen 8. uzastopnom pobedom crveno-belih, rezultatom 0:2.

Po završetku utakmice na konferenciji za medije novinarima se obratio šef stručnog štaba Čukaričkog, Dušan Kerkez.

-Čestitam kolegi Milojeviću i Zvezdi na jesenjoj tituli. Želim im sreću u nastavku sezone. Miloš je u pravi kada kaže da smo mlada i poletna ekipa. Ipak, nismo bili dovoljno dobri. Spora igra… Moraš kao igrač da pokažeš nešto, ne bi valjalo da kažem šta, kada igraš protiv Crvene zvezde ili Partizana. Mnogo nam je bitnija utakmica u nedelju, ali nismo ni ovu zanemarili, nikako. Mislim da smo mogli da pružimo mnogo više. Ne umanjujem ja Zvezdin kvalitet, samo kažem da smo morali da pokažemo više sportskog bezobrazluka. Pravi se velika fama kada vam u goste dolaze večiti rivali, a vi ste mlad igrač. Nas je pojela upravo ta fama. Sve je to  normalno, ali moramo da izvučemo mnogo više – istakao je Kerkez i dodao:

-U igri smo za treće mesto, što i jeste naš cilj, ali ima mnogo da se igra. Želimo da u Kupu ostvarimo koliko je god moguće dobar rezultat, ali konkurencija je veoma jaka – istakao je trener Čukaričkog.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter