2
Domaći fudbal

Foto: Youtube/Screenshot

DELIJE UPALE NA STADION ČUKARIČKOG I POSLALE JASNU PORUKU: Svi na Brdo! (VIDEO)

Objavljeno: 10.11.22 u 10:33

Crvena zvezda danas gostuje Čukaričkom na Banovom brdu sa početkom u 18 časova i 45 minuta u utakmici zaostalog sedmog kola Mozzart Bet Superlige Srbije.

Najverniji navijači Zvezde, poznati kao Delije, napravili su sinoć sjajnu atmosferu na stadionu na kom će njihov klub danas gostovati i na taj način pozvali zvezdaše da u što većem broju dođu na Banovo brdo, gde će crveno-beli odigrati poslednji meč u Beogradu u ovoj kalendarskoj godini. Naime, oni su razvili transparent na kojem piše „Svi na Brdo“, a pored je istaknut dan i vreme odigravanja meča, odnosno četvrtak – 18:45, a vi pogledajte kako je to izgledalo.

Posle utakmice između Čukaričkog i Crvene zvezde, ostaće još jedno kolo do zimske pauze, odnosno 19. u kojem će crveno-beli gostovati Radniku u Surdulici, a belo-crni će dočekati Mladost GAT, a ti mečevi su na programu u nedelju.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter