0
Domaći fudbal

during the Partizan v Spartak - Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Partizan (JNA) on November 11, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

BEZ GOLOVA NA POLUVREMENU U HUMSKOJ: Crno-beli moraju da budu konkretniji ako žele pobedu! (FOTO)

Objavljeno: 10.11.22 u 17:18

Završeno je prvo poluvreme.

Fudbaleri Partizana trenutno igraju utakmicu zaostalog 7. kola Mozzart Bet Superlige Srbije protiv Spartaka iz Subotice. Rezultat nakon prvog poluvremena je 0:0, a crno-beli će u drugom morati da budu znatno konkretniji ako žele da upišu novi trijumf u domaćem prvenstvu.

Solidnu akciju u 3. minutu, imali su gosti, kada je Srećković pokušao da razigra saigrača u petercu crno-belih, ali u tome nije uspeo. Nakon toga, videli smo i korner za Spartak, dok je Partizan lako otlrklonio opasnost.

during the Partizan v Spartak – Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Partizan (JNA) on November 11, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Partizan je prvi šut imao u 10. minutu, kada je Rikardo Gomeš pokušao da ugrozi goste. Ipak, od toga nije bilo ništa, a na drugoj strani, Srećković je ponovo bio u centru ppažnje, kada je njegov udarac prošao tik pored stative Popovića.

Jedna sporna situacija desila se u 14. minutu. Natho je pokušao da proigra jednog igrača crno-belih, ali je podignuta ofsajd zastava. Na usporenom snimku kasnije, videlo se da nije bilo nedozvoljene pozicije i da je u pitanju greška arbitra.

during the Partizan v Spartak – Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Partizan (JNA) on November 11, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

U 23. minutu, Baždar je pokušao sa 20-tak metara, dok je bio izblokiran od strane Ostojića, koji je zbog siline pogotka, ostao da leži na zemlji.

Najozbiljniju šansu Partizan je imao u 38. minutu. Nakon udarca iz ugla, Lutovac je iz trka uputio dobar šut, ali je pogodio stativu. Imaju crno-beli određenu inicijativu na ovoj utakmici, ali će im trebati još prilika kako bi ugrozili goste.

VESTI O PARTIZANU:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter