0
Evroliga

Foto: Twitter/@EuroLeague

VIRTUS SLAVIO U DERBIJU ITALIJE: Teodosić postigao ludu trojku! (VIDEO)

Objavljeno: 09.11.22 u 22:40

U prvom meču 7. kola Evrolige, Virtus je na gostovanju u Milanu bio bolji od Olimpije rezultatom 64:59, a Miloš Teodosić bio je najbolji akter meča.

Olimpija bolje otvorila meč, jer je nakon prve četvrtine, imala prednost od 23:12. Međutim, već u drugoj deonici, gosti iz Bolonje su nadoknadili zaostatak i otišli sa plus 5 na pauzu – 39:35. Čini se da je meč tada i prelomljen, jer je upravo uz zvuk sirene, koja je oglasila kraj prvog dela igre, Miloš Teodosić postigao neverovatnu trojku, što je možda i najlepši detalj čitavog meča, a vi uživajte u magiji bivšeg kapitena reprezentacije Srbije.

Do kraja meča, Virtus se prvo odlepio na 12 razlike, ali iako su domaći pokušavali da stignu, nisu uspevali, pa je meč završen pobedom gostiju rezultatom 64:59. Teodosić je bio najefikasniji sa 15 poena, a pratio ga je Miki sa 14, dok su za Milan najviše poena ubacili Mitru-Long 13 i Dejvis 11.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:


Standings provided by Sofascore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter