0
ATP

(191101) -- PARIS, Nov. 1, 2019 (Xinhua) -- Stan Wawrinka of Switzerland reacts during the singles third round match against Rafael Nadal of Spain at the Rolex Paris Masters 1000 held at the AccorHotels Arena in Paris, France, Oct. 31, 2019. (Photo by Aurelien Morissard/Xinhua)

VAVRINKA I FEDERER SU DUGO BILI U SUKOBU ZBOG MIRKE: Stan otkrio detalje uzavrelih odnosa između Švajcaraca!

Objavljeno: 09.11.22 u 14:34

Stan Vavrinka i Rožer Federer su zajedno osvojili jednu zlatnu olimpijsku medalju, ali malo ljudi zna da su oni bili u jednoj velikoj svađi. U pitanju je sukob u vezi supruge Mirke trofejnijeg Švajcarca, jer je u nekoliko navrata prema Stanu dekoncentrisala njega u finalu završnog Mastersa, ali i u meču na Vimbldonu, pa ga je čak kasnije nazivala i plačljivcem.

 

„Uradila je istu stvar i na Vimbldonu. Svaki put kada sam na njenoj strani, viče pre nego što serviram. Nepodnošljivo je“, rekao je tada Stan.

Potom priča se nastavlja.

NAJNOVIJE VESTI IZ TENISA:

„Mogli bismo da napravimo film o tome. Bilo je vrlo, vrlo napeto posle tog polufinala. Veoma vruće, komplikovano sa obe strane. Dobro je što tada nije bilo kamera u hodnicima i svlačionicama. Kada vas uhvate emocije, zbog stvari koje se ne dešavaju vašom krivicom, morate da se distancirate. Da se ne zaboravi šta smo zajedno prolazili godinama, treba pustiti da prođe koji dan, ne videti se i ne pričati o tome. Morali smo da imamo na umu da je pred nama Dejvis kup koji je trebalo da osvojimo. Nisam želeo da dozvolim da jedna mala svađa, koja je zbog emocija postala velika, poremeti tu pobedu“, zaključio je Vavrinka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter