0
ATP

(191102) -- PARIS, Nov. 2, 2019 (Xinhua) -- Rafael Nadal of Spain warms up before the singles quarter-final match against Jo-Wilfried Tsonga of France at the Rolex Paris Masters 1000 held at the AccorHotels Arena in Paris, France, Nov. 1, 2019. (Photo by Aurelien Morissard/Xinhua)

U PARIZU IZGLEDAO VEOMA LOŠE, ALI JE U TORINO DOŠAO PO TROFEJ: Rafael Nadal poručuje – „Italija mi je bliska srcu, daću sve od sebe!“

Objavljeno: 09.11.22 u 22:48

Španski teniser samouveren.

Osvajač 22 grend slem titule, Rafael Nadal, stigao je u toku dana u Torinu gde će se održati završni Masters sezone.

Ono što je zanimljivo Španac nikada do sada u karijeri nije uspeo da osvoji ovaj trofej, a ovo će mu biti 17. put da učestvuje.

Nakon treninga sa Tejlorom Fricom, popularni Rafa, kratko je govorio za novinare.

Uvek su sjajne vesti kada igrate poslednji turnir u godini. To govori da ste imali odličnu sezonu. – rekao je španski teniser.

Očekuje se da bude dosta navijača, ali i da Nadal podigne nivo svoje igre.

Italija mi je veoma bliska. Biti u Torinu prvi put u životu, za mene je to novo iskustvo. Veoma sam srećan zbog toga i jedva čekam da vidim navijače i pune tribine. Daću sve od sebe za najbolji rezultat. – zaključio je Nadal.

NAJNOVIJE VESTI IZ TENISA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter