0
Evropske lige

Foto: Twitter/@OfficialASRoma

TIMOVIMA IZ VRHA SERIJE A NE PRIJA VANREDNO KOLO: Sapleli se Atalanta i Roma! (FOTO)

Objavljeno: 09.11.22 u 20:38

U oviru 14. kola Serije A, Atalanta je gostovala Lećeu, dok je Roma takođe, igrala na strani protiv Sasuola.

Zanimljivije prvo poluvreme bilo je u Lećeu, gde je domaćin već u 30. minutu vodio rezultatom 2:0, a dvojica Federika su pogodila mrežu Atalante u rasponu od 2 minuta. Bačiroto je bio precizan u 28, dok je u 30. Di Frančesko duplirao rezultat. Ipak, na pauzu se otišlo rezultatom 2:1, jer je Zapata iskoristio asistenciju Malinovskog u 40. minutu. Atalanta je pokušavala celo drugo poluvreme da dođe do izjednačenja, ali nije joj uspelo, pa su 3 boda ostala u Lećeu, a rezultat ostao nepromenjen – 2:1.

Sa druge strane, u Ređo Emiliji je Sasuolo dočekao Romu, a nakon prvog poluvremena bez pogodaka, krajnji rezultat je bio 1:1. Gledali smo klasičnu italijansku utakmicu, čvrstu, defanzivno nastrojene ekipe, a Vučica je strpljivo čekala šansu koju bi mogla da pretvori u gol. To se i desilo u 80. minutu, kada je na asistenciju Manćinija, Abraham pogodio za 1:0. Delovalo je da će Roma poneti u prestonicu sva tri boda, ali joj to nije dao Andrea Pinamonti, koji je na asistenciju Laurentea pogodio za 1:1 u 85. minutu meča i tako postavio konačan rezultat.


Standings provided by Sofascore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter