2
Domaći fudbal

Svetozar Mijailovic Zvezdan Terzic FK Crvena Zvezda, okupljanje pripreme Beograd, Srbija 12.6.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

SVE JE SPREMNO ZA IZBORE U FK CRVENA ZVEZDA: Samo je jedan kandidat – Svetozar Mijailović!

Objavljeno: 09.11.22 u 18:04

Produžiće svoj mandat.

Izbori za predsednika Fudbalskog kluba Crvena zvezda održaće se 11. i 12. novembra 2022. godine na biračkom mestu – stadion Rajko Mitić, Medija centar, u periodu od 10 do 18 časova.

Rok za podnošenje kandidatura istekao je 6.11.2022.godine, a jedini kandidat za predsednika FK Crvena zvezda, gospodin Svetozar Mijailović.

U skladu sa Pravilnikom o izborima, danom raspisivanja izbora za predsednika FK Crvena zvezda zaključen je birački spisak.

Svaki birač je u obavezi da sa sobom ponese ličnu kartu, pasoš ili vozačku dozvolu kojom se potvrđuje identitet kao i člansku kartu.

Na glasačkom listiću se nalazi jedan kandidat – g. Svetozar Mijailović, te se prema pravilniku o izborima FK Crvena zvezda glasa zaokruživanjem jednog od ponuđenih odgovora „za“ ili „protiv“.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

0
0

2 Komentara

    • Sve je isto, samo njega nema (druga Tita)! Ostao je isti sistem izbora u Zvezdi kao i u ono doba koje su krasili kožni mantili. Izbori između jednog kandidata! Ovo bi bilo smešno da nije tragično! Ko je ovog Tozu doveo u Zvezdu?! Čime je on to zaslužio?! Je li možda bio zaslužan fudbaler, ili je bio vođa “turske lake konjice” tzv. DELIJA, na severu?! Ili je možda bitno to što je bio nosilac lokalne štafete u maju 1971.g., na Novom Beogradu?! Nećemo ove Metuzaleme, hoćemo nove sveže ljude!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter