0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

PETRIĆ POČEO KONFERENCIJU IZVINJENJEM: Pitaću Dijabatea kada će dati gol u domaćem prvenstvu! (VIDEO)

Objavljeno: 09.11.22 u 16:50

Zanimljiva konferencija za štampu kao i uvek.

Fudbalerima Partizana naredna prepreka u Mozzart Bet Superligi Srbiji biće Spartak iz Subotice. Pred taj susret, konferenciju za medije održao je trener crno-belih Gordan Petrić, koji je svoje obraćanje počeo izvinjenjem Subotičanima.

Pre nego što počnem da pričam o ekipi, da se izvinim Spartaku, jer su tražili da se utakmica igra danas, ali u ritmu u kojem smo mi zadnjih par nedelja nismo mogli da im izađemo u susret nažalost, da ne bude samo kada mi veći klubovi tražimo da se izlazi u susret. Oni su tražili, jer imaju važnu utakmicu u nedelju, ali u ovoj situaciji nismo mogli da im izađemo u susret, tako da naše izvinjenje, počeo je Petrić, a potom je pričao i o samoj ekipi Spartaka:

Ekipa koja se još traži, menjala je trenera, malo su uspavani, sutrašnja utakmica za nas znači mnogo, to što pričamo da smo umorni, jer je na nekim utakmicama pad forme, da se nadovežem na priču Anćelotija posle poraza u prvenstvu, da su igrači umorni i emotivno istrošeni, kada vidimo da izveštaj i kilometražu naših igrača, vidim da mi trčimo te distance i ranije, ali vidim po duelima da smo tromi, da nije to to.

Pojedini igrači su već završili polusezonu, a Petrić je istakao da više ne moraju da dolaze na trening.

– Traore i Sveta su odmarali, Belić je završio, Filipović je završio, Andrade je završio, oni su na odmoru od juče, danas će biti da se slikaju, što se mene tiče ne moraju više da dolaze na trening. Opet vraćam se na priču Anćelotija, nisu nam brze noge, potkolenica je sporija kada date loptu, skokovi su sporiji.

VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

Novinari su potom upitali trenera Partizana o činjenici da Fuseni Dijabate nije postigao nijedan pogodak u domaćem prvenstvu. Petrić je istakao da to nije znao, ali da će ga pitati kada se pogodak očekuje.

– Ja to nisam znao da nije dao u domaćem prvenstvu, ali ću ga pitati kada će dati gol. Neosporavano je talentovano dete, ne bi bio u nekim klubovima koji su jači od nas, kao Lester, rekao sam da se on igra fudbala, pa je počeo da ga igra, pa je u jednom momentu počeo opet da se igra. Ali video sam da ga protiv TSC-a čuva četiri igrača. On će biti posle priprema drugi igrač, ako ostane – zaključio je Gordan Petrić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter