0
Fudbal

Erling Haaland Strahinja Pavlovic Srbija v Norveska - UEFA Nations League-League B-Group Beograd, 02.06.2022 foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

PAVLOVIĆ SE OPUSTIO NA TRENINGU, PA JE DOBIO POSLEDNJU OPOMENU: Otkrio je kako mu je bilo u Partizanu!

Objavljeno: 09.11.22 u 15:31

Piksi mu je vratio samopouzdanje.

Mladi štoper fudbalske reprezentacije Srbije i Salcburga Strahinja Pavlović, u razgovoru za ATV, pričao je o mnogim temama. Prvo je otkrio jednu anegdotu iz Salcburga, kada je postigao pogodak, a na narednom treningu malo usporio ritam.

Usledila je reakcija trenera, a tada je shvatio da je trening tamo nekada teži od same utakmice.

Imao sam jednu pričicu, koliko je ovde svaki trening bitan. Dao sam gol i dan posle utakmice bio je oporavak. Na treningu sam malo povukao ručnu zbog umora, trener me pozvao na razgovor i rekao da mi je to poslednji trening koji sam tako uradio, jer u suprotnom neću igrati. Ovde je nekad trening teži nego utakmica – počeo je Pavlović.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Potom se osvrnuo i na period provede u Partizanu. Pavlović je kao veliki talenat, dobio šansu na vreme, a to je vratio na najbolji način crno-belima.

– Kada imate 17 godina i igrate za Partizan, derbi pred punim stadionom, te utakmice pripreme igrača za pritisak. Znamo kakav je pritisak kod nas, u Partizanu sam to osetio. Sjajna škola za mene, ko to prođe ne bi trebalo da ima problema posle. Ovde je drugačije, Salcburg je najbolji u Austriji, a Liga šampiona je bonus.

Ono što Pavlović posebno ističe, jeste poverenje koje je dobio od selektora Dragana Stojkovića Piksija.

– Poverenje selektora mi je značilo. U Monaku nisam imao kontinuitet, a u reprezentaciji sam bio standardan. U nacionalnom timu sam punio baterije i odmah je mnogo lakše. Posle toga sam imao drugačiji status u klubu, eto, Monako nema mnogo igrača koji će na Svetsko prvenstvo.

Dusan Tadic (R) Strahinja Pavlovic
International Football Friendly Match-Hungary v Serbia
Budapest, 24.03.2022.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Na samom kraju, štoper Salcburga otkrio je i koga iz reprezentacije bi doveo u svoj klub.

Imamo mnogo trkača, Sučić je jedina desetka u timu, nedostaje nam još jedan, neko kao Dušan Tadić – zaključio je Pavlović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter