0
AdmiralBet ABA Liga

zadar, 16.03.2021. - 7. kolo ABA lige izmedju KK Zadar i KK Buducnost VOLI - Foto: KK Zadar/Zvonko Kucelin

OPCIJA ISPOD RADARA ZA PARTIZAN: Bivši centar abaligaša slobodan igrač, beležio je sjajne brojke!

Objavljeno: 09.11.22 u 15:11

Pojačanje im je preko potrebno.

Košarkaši Partizana našli su se u veliko problemu, kada su se pored već ranije povređenih Alekse Avramovića i Alena Smailagića, povredili i Balša Koprivica, odnosno Dante Ekzum. Samim tim, pored košarkaša koji će nastupati za reprezentaciju, crno-beli će imati znatno skraćen roster u narednom periodu.

Najveći problem, mnogi vide na poziciji centra, koja je i kada je Balša Koprivica bio zdrav, bila „skraćena“. Sa Partizanom se u vezu dovode mnoga imena, a nedavno, slobodan je postao i Činanu Onuaku, nekadašnji centar Hjuston Roketsa.

Chinanu Onuaku ABA Liga, Kosarka, Basketabll, Partizan – Zadar Beograd Srbija Belgrade, Serbia, Nov. 7. 2020. 7.11.2020.
foto: Pedja Milosavljevic STARSPORT

On je završio saradnju sa Dinamom iz Sasarija u kojem je prosečno beležio odličnih 12.2 poena, 7.3 skoka i 1.3 asistencije. Ljubitelji košarke sa ovih prostora, sećaju ga se i iz perioda dok je nastupao u Zadru, gde je osvojio Kup Hrvatske, a na tom takmičenju, proglašen je i za MVP-ja.

Onuaku je zasigurno opcija ispod radara za crno-bele, a sigurno i jeftinija od mnogih zvučnih imena koja plasiraju određeni mediji.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter